Droomwoning op maat
Droomwoning op maat

Over ons

 • Jarenlange ervaring
 • Variabel aanbod
 • Op maat gemaakt
 • Volledige ontzorging

Jouw droomwoning op maat

Droomwoning op maat is jouw toegewijde partner in het realiseren van unieke en op maat gemaakte woningen. We bieden een breed scala aan mogelijkheden, zoals mantelzorgwoningen, vakantieparkwoningen, tijdelijke huisvesting en noodwoningen. Met oprechte trots stellen we ons aan je voor en delen we graag onze missie en voordelen met jou. Het is essentieel om te benadrukken dat elk project bij ons maatwerk is. Daarom vermelden we geen standaardprijzen op onze website. Iedere woning is uniek, net als jouw visie, en we kijken er naar uit om dit samen met jou te realiseren.

Wij gaan verder dan alleen het creëren van woningen; we bemiddelen ook graag bij de aanschaf van grond of kavels, zodat we je een complete oplossing kunnen bieden. We hebben bovendien meerdere kavels ter beschikking. Als je interesse hebt, kun je altijd contact met ons opnemen. Daarnaast zijn we er om je te ondersteunen bij eventuele gemeentelijke procedures, om ervoor te zorgen dat alles soepel en efficiënt verloopt.

Onze betrokkenheid strekt zich zelfs uit tot gemeenten zelf. Wij zijn enthousiast om samen te werken met gemeentelijke instanties om hoogwaardige en doordachte woningoplossingen te realiseren. Samen zetten we stappen in de richting van beter wonen en leven.

Tevredenheid is waar het om draait

Bij Droomwoning op maat draait alles om jouw tevredenheid. Jouw droom is ons uitgangspunt en vormt de kern van onze missie. Wij begrijpen dat jouw woning veel meer is dan alleen een huis; het is de plek waar je tot rust komt en je thuis voelt. Daarom zetten we in op ongeëvenaarde klanttevredenheid. Onze focus ligt op het verrassen met de grenzeloze mogelijkheden die onze woningen bieden. Jouw Droomwoning op maat wordt werkelijkheid, want het is jouw unieke droom die we laten uitkomen.

Maak jouw eigen
Droomwoning op maat

samen met

Harry

Harry Verbeucken - CEO

 

Wat kun je van ons verwachten?

  Volledige begeleiding

  Elke woning die we creëren is uniek en specifiek afgestemd op jouw ultieme droomwens. Samen brengen we jouw visie tot leven. We nemen je aan de hand gedurende het hele proces, vanaf de allereerste schets tot aan de laatste installatie. Dit omvat niet alleen de woning zelf, maar ook elementen zoals tuinaanleg, transport en nutsvoorzieningen. Voor technische vragen kun je bovendien rekenen op de expertise van Stefan Konings. Het naleven van afspraken heeft voor ons hoge prioriteit. Hierdoor kun je met vol vertrouwen rekenen op een woning die met zorg wordt opgeleverd, tot in de kleinste details. Bovendien willen we graag vermelden dat Droomwoning op maat ook bemiddelt in de aanschaf van grond of kavels, zodat we je een complete oplossing kunnen bieden voor jouw droomwoning.

  Flexibiliteit en korte levertijden

  Dankzij onze samenwerking met vooraanstaande aannemers en onze strenge kwaliteitsnormen, genieten we van flexibiliteit in ons werkproces. Hierdoor kunnen we korte levertijden realiseren, gemiddeld rond de 2 maanden. Onze volledige betrokkenheid bij elk project zorgt ervoor dat we de kwaliteit van onze woningen garanderen. Je hebt direct contact met ons team, wat resulteert in snelle en duidelijke communicatie. We willen benadrukken dat je je geen zorgen hoeft te maken over de levering, omdat we alles in eigen beheer hebben en ook het transport kunnen verzorgen. Bovendien staan we klaar om te ondersteunen bij eventuele gemeentelijke procedures, zodat alles soepel verloopt.

  Kwaliteit en duurzaamheid

  Bij Droomwoning op maat staat kwaliteit centraal in elk aspect van onze woningen. Wij hanteren uitsluitend hoogwaardige materialen om comfort en veiligheid te waarborgen. Onze woningen zijn niet alleen een solide investering, maar bieden ook flexibiliteit. Dankzij hun verplaatsbaarheid kunnen ze moeiteloos doorverkocht worden, bijvoorbeeld wanneer de behoefte aan mantelzorg wegvalt. Daarnaast denken we actief mee over energiezuinige opties, zodat jouw woning duurzaam en milieuvriendelijk wordt. Bovendien willen we benadrukken dat we trots zijn op de kwaliteit van onze woningen. Daarom bieden we een royale fabrieksgarantie van 5 jaar op elke woning. Jouw vertrouwen in ons vakmanschap wordt daarmee onderstreept. We staan klaar om samen met jou een woning te creëren waar je nog vele jaren van zult genieten.

 
 
 
 

Ontdek onze modelwoningen

Ontdek onze modelwoningen en laat je inspireren. Bij ons draait alles om het creëren van jouw perfecte droomhuis. Elk model is met zorg ontworpen en tot in de kleinste details afgewerkt.

Bezoek ons op afspraak op ons showterrein in Drimmelen. Ontdek de verscheidenheid aan stijlen, indelingen en innovatieve oplossingen die wij te bieden hebben. Elke woning weerspiegelt onze toewijding om jouw unieke dromen te verwezenlijken. En wij hebben diverse modellen die direct uit voorraad leverbaar zijn dus kom gerust langs en ontdek of jouw ideale match ertussen zit!

Onze modelwoningen zijn niet alleen bronnen van inspiratie, maar bieden ook de gelegenheid voor persoonlijk advies van onze ervaren specialisten. Samen zullen we jouw ultieme woonwens waarmaken. Jouw droom, jouw woning - samen gerealiseerd.

 

Brochure aanvragen

Nieuwsgierig naar de uitgebreide mogelijkheden bij Droomwoning op Maat? Of ben je op zoek naar meer informatie? Wij begrijpen dat ieders wensen uniek zijn. Daarom bieden wij volledig op maat gemaakte woningen aan, afgestemd op jouw behoeften.

Hier sturen we de brochure naartoe
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
 
 
 
logo
 
 • Woning op maat
 • Persoonlijk advies
 • Volledig in te richten naar eigen voorkeur