Droomwoning op maat
Mantelzorg / Recreatie Woning

Mantelzorgwoningen

Mantelzorgwoning kopen of laten bouwen? Wij bouwen jouw Droomwoning op Maat!

Welkom bij Droomwoning op Maat - Jouw Expert in Mantelzorgwoningen

Droomwoning op Maat is jouw toegewijde partner in het realiseren van mantelzorgwoningen die perfect aansluiten op jouw behoeften en wensen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we ook jou aan de perfecte droomwoning kunnen helpen. Onze missie is jouw dromen tastbaar te maken door unieke, op maat gemaakte woningen te creëren.

Ontdek onze unieke mantelzorgwoningen

Bij Droomwoning op Maat draait alles om maatwerk. Onze mantelzorgwoningen zijn geen standaardoplossingen; ieder project is uniek, net als jouw visie. We begrijpen dat een mantelzorgwoning meer is dan alleen een huis - het is een plek van comfort, rust en zorg. Daarom bieden we een breed scala aan mogelijkheden, van prefab tot op maat gebouwde woningen, om aan al jouw specifieke wensen te voldoen. Een op maat gemaakte mantelzorgwoning betekent voor jou:

• Toegankelijke deuropeningen

• Drempelloze overgangen

• Goed verlichte ruimtes

• Praktische voorzieningen in badkamers en keukens

• Jouw persoonlijke wensen

We nodigen je graag uit om de diverse mogelijkheden van onze mantelzorgwoningen op maat te ontdekken, die stuk voor stuk worden gerealiseerd met het doel om een leefbare en comfortabele omgeving te bieden voor mensen van alle leeftijden en behoeften. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje in onze brochure of neem contact met ons op.

Voorbeelden van onze mantelzorgwoningen

Bekijk de op maat gemaakte mantelzorgwoningen die we al voor anderen mochten realiseren

De voordelen van onze mantelzorgwoningen

Complete oplossingen: Wij gaan verder dan alleen het bouwen van woningen. We helpen je bij het vinden van geschikte grond, bemiddelen bij de aanschaf van kavels en bieden zelfs ondersteuning bij gemeentelijke procedures. Jouw gemak staat centraal.

100% maatwerk: Onze mantelzorgwoningen worden met zorg en aandacht gebouwd, met oog voor elk detail. We begrijpen dat zorgbehoeften voor iedereen persoonlijk zijn. Daarom bieden we diverse stijlen aan, die perfect aansluiten op jouw voorkeuren.

Gemeentelijke Samenwerking: Droomwoning op Maat werkt nauw samen met gemeentelijke instanties om hoogwaardige, doordachte woningoplossingen te realiseren. Samen zetten we stappen naar beter wonen en leven.

Transparantie: Geen verborgen kosten. Hoewel we geen standaardprijzen vermelden, bieden we duidelijkheid over mantelzorgwoning prijzen en subsidiemogelijkheden.

 

In 6 stappen naar jouw mantelzorgwoning

  Een persoonlijk gesprek
  Advies op maat
  Persoonlijk bezoek
  Presentatie en bestelling
  Bouw van je droomwoning
  Levering en plaatsing

Veelgestelde vragen rondom mantelzorgwoningen

Wat zijn de kosten van een mantelzorgwoning?

Zijn mantelzorgwoningen vergunningvrij?

Is er subsidie beschikbaar voor mantelzorgowningen?

Wat zijn de voordelen van prefab mantelzorgwoningen?

 

Brochure aanvragen

Vraag nu de Droomwoning op Maat brochure aan!

Contact

Heeft u een vraag of opmerking over een Droomwoning op maat, neem dan gerust contact met ons op. Onze sales adviseur staat u graag te woord.

Brochure aanvragen

Nieuwsgierig naar de uitgebreide mogelijkheden bij Droomwoning op Maat? Of ben je op zoek naar meer informatie? Wij begrijpen dat ieders wensen uniek zijn. Daarom bieden wij volledig op maat gemaakte woningen aan, afgestemd op jouw behoeften.

Hier sturen we de brochure naartoe
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
 
 
 
logo
 
 • Woning op maat
 • Persoonlijk advies
 • Volledig in te richten naar eigen voorkeur