Droomwoning op maat
Prefab-vakantiewoning

Prefab vakantiewoning kopen

 • Volledig op maat
 • Begeleiding van A tot Z
 • Jarenlange ervaring

Prefab vakantiewoning

Droomwoning op maat bouwt graag met je mee aan jouw eigen prefab vakantiewoning. Een prefabricage, afgekort prefab, vakantiewoning is een bouwmethode waarin de meeste onderdelen vooraf bij ons in de fabriek worden gemaakt. De onderdelen worden gezamenlijk op de uiteindelijke locatie geleverd en door ons gemonteerd. De woningen kunnen helemaal op maat gebouwd worden zodat wordt voldaan aan al jouw wensen. Droomwoning op maat begeleidt jou graag van A tot Z bij de aanschaf van een prefab woning. 

De voordelen ten opzichte van reguliere bouw

De grootste voordelen zijn met name de snelheid en efficiëntie van het bouwproces. De meeste onderdelen worden in de fabriek gemaakt waardoor de woning snel gemonteerd kan worden op de door jouw gekozen locatie. Een ander voordeel dat hieruit volgt is dat omwonenden ook geen last hebben van het geluid. Ook zal er geen vertraging optreden door weersomstandigheden, omdat er niet buiten gebouwd hoeft te worden. De efficiënte manier van bouwen zorgt ook voor minder transportbewegingen en minder afval, wat deze manier van bouwen ook nog eens een stuk duurzamer maakt. Benieuwd naar welke voordelen er nog meer zijn? Maak dan een afspraak via onderstaande button.

Bekijk onze modellen

Prefab woning kopen bij Droomwoning op maat

Bij Droomwoning op maat proberen wij alle woningen te voorzien van de hoeveelheid comfort en luxe die jij zelf wilt. Na een persoonlijk gesprek komen onze experts met een advies op maat. Door middel van een 3D-weergave en een gedetailleerde offerte weet je precies wat je kan verwachten. Door onze samenwerkingen met de beste aannemers en doordat de woningen prefab gebouwd worden kunnen wij korte levertijden hanteren. Na de bouw van de prefab recreatiewoning zullen wij de woning naar jouw gekozen locatie vervoeren.

Waarom Droomwoning op maat:

 • Op maat gemaakt
 • 3D-weergave en gedetailleerde offertes
 • Inclusief vervoer en montage
 • Korte levertijden
 • Begeleiding van A tot Z

Wil je meer weten?

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen

Wat is een Prefab woning?

Normaal gesproken wordt een woning gebouwt op de locatie waar de woning ook in gebruik wordt genomen. Alle losse materialen worden naar de desbetreffende locatie gebracht, waar aan de woning gewerkt zal worden. Bij prefab woningen komt de woning grotendeels in meerdere delen uit de fabriek en wordt vervolgens op locatie enkel nog in elkaar gezet. Dit wordt ook wel elementenbouw genoemd. 

Wat zijn de voordelen van een prefab woning?

Deze vorm van bouwen is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Een prefab woning brengt dan ook verschillende voordelen met zich mee. Zo is de bouwtijd sneller doordat de meeste werkzaamheden vooraf in de fabriek gebeuren. Daarbij hebben ook omwonenden minder last van het geluid. Verder is deze vorm ook een duurzamere optie. Materialen hoeven niet steeds van- en naar de bouwplaats gebracht worden. Daarnaast vindt er ook minder verspilling en bouwafval plaats. Een ander belangrijk voordeel is dat de kosten lager liggen dan bij reguliere bouw omdat de processen gestandaardiseerd zijn. 

Brochure aanvragen

Nieuwsgierig naar de uitgebreide mogelijkheden bij Droomwoning op Maat? Of ben je op zoek naar meer informatie? Wij begrijpen dat ieders wensen uniek zijn. Daarom bieden wij volledig op maat gemaakte woningen aan, afgestemd op jouw behoeften.

Hier sturen we de brochure naartoe
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
 
 
 
logo
 
 • Woning op maat
 • Persoonlijk advies
 • Volledig in te richten naar eigen voorkeur