Droomwoning op maat
Stappenplan

Onze werkwijze

 • Transparant proces
 • Jouw wens, ons advies
 • Jarenlange ervaring

Onze werkwijze in stappen

We zetten ons in voor een vlot verloop van het bouwproces van jouw persoonlijke Droomwoning op Maat. Met onze unieke aanpak en kennis nemen we je stap voor stap mee richting jouw droomhuis. Ontdek hier hoe we te werk gaan:

 
  Stap 1 - Een persoonlijk gesprek

  Bezoek ons inspirerende showroom in Drimmelen. Hier gaan we graag samen met jou in gesprek om je wensen en dromen te ontdekken. Zo kan je kennismaken met de mogelijkheden die we te bieden hebben.

  Stap 2 - Advies op maat

  Onze experts gaan aan de slag met jouw wensen. Hieruit creëren ze een optimale indeling met slimme looproutes en technische opties. Je ontvangt vervolgens een gedetailleerde plattegrond en een op maat gemaakte offerte.

  Stap 3 - Persoonlijk bezoek

  We bezoeken u locatie om de contouren van je woning uit te tekenen en de nutsvoorzieningen te controleren. In overleg bespreken we de plattegrond en creëren we een 3D-ontwerp van jouw op maat gemaakte droomwoning.

  Stap 4 - Presentatie en bestelling

  Ontdek jouw woning in schitterende 3D-weergaven en ontvang een nog gedetailleerdere offerte, inclusief eventuele aanpassingen voor nutsvoorzieningen en installatie. Al onze kosten worden transparant weergegeven, zodat je met vertrouwen je bestelling kunt plaatsen

  Stap 5 - Bouw van je droomwoning

  Het spannende moment is aangebroken! Over circa 3 maanden wordt jouw woning werkelijkheid. Je bent van harte welkom om regelmatig langs te komen en de voortgang van de bouw te aanschouwen. Zo kun je zelf zien hoe jouw droomwoning stap voor stap tot leven komt.

  Stap 6 - Levering en plaatsing

  Op de dag van levering wordt jouw woning met speciaal transport naar de nieuwe locatie gebracht. Binnen enkele uren na aankomst wordt je droomwoning geïnstalleerd en kun je meteen gaan genieten!

  Stap 7 - Langdurige ondersteuning

  Na de levering blijven we nauw met je in contact. Indien gewenst komt onze adviseur bij je langs om te verzekeren dat alles nog naar wens verloopt en om eventuele vragen te beantwoorden.

Stappenplan
Stappenplan
stappenplan

Ben jij klaar voor de eerste stap? Je bent van harte welkom!

Brochure aanvragen

Nieuwsgierig naar de uitgebreide mogelijkheden bij Droomwoning op Maat? Of ben je op zoek naar meer informatie? Wij begrijpen dat ieders wensen uniek zijn. Daarom bieden wij volledig op maat gemaakte woningen aan, afgestemd op jouw behoeften.

Hier sturen we de brochure naartoe
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
 
 
 
logo
 
 • Woning op maat
 • Persoonlijk advies
 • Volledig in te richten naar eigen voorkeur