Droomwoning op maat
Flexwoning bouwen

Flexwoning kopen

 • Jouw woning op maat
 • Begeleiding van A tot Z
 • Jarenlange ervaring

Op maat gemaakte flexwoningen

In een tijd van toenemend woningtekort is er een groeiende behoefte aan een woning op maat. Flexwoningen bieden een snelle oplossing om aan deze vraag te voldoen. Deze woningen zijn eenvoudig te verplaatsen, stapelen of splitsen. Onze duurzame en betaalbare flexwoningen zijn geschikt voor een breed publiek, van studenten tot senioren. Bij Droomwoning op maat zorgen we voor hoogwaardige, makkelijk verplaatsbare flexwoningen. We geloven dat betaalbaar en comfortabel wonen voor iedereen toegankelijk moet zijn, en daar dragen we graag aan bij.

Bekijk onze modellen

Woningen van Droomwoning op maat

Kwaliteit zetten we bovenaan de lijst, omdat we begrijpen hoe belangrijk het is dat jouw woning een hoog wooncomfort biedt. Aangezien je een aanzienlijk deel van je leven in een flexwoning doorbrengt, streven we naar de hoogst mogelijke leefkwaliteit. Ons assortiment omvat verschillende soorten droomwoningen, die allemaal zijn ontworpen met jouw comfort in gedachten. Voor elke woning bieden we diverse energieneutrale opties aan, zoals extra isolatie, zonnepanelen en warmtepompen, om te voldoen aan moderne duurzaamheidsnormen.

Maatwerk flexwoningen

Bij Droomwoning op maat bieden we hoogwaardige flexwoningen aan, waarbij we nauw met jou als klant samenwerken. We geloven dat een woning meer moet zijn dan alleen een leefruimte; het moet een plek zijn waar je je thuis voelt. Dit geldt zeker voor flexwoningen, aangezien mensen vaak voor kortere periodes in dit soort woningen verblijven. Het prettige aan onze woningen is dat het mobiele woningen zijn en dus niet per se aan één plek gebonden zijn. Het is van essentieel belang dat de tijd die je er doorbrengt, warm en aangenaam aanvoelt.

Ons aankoopproces begint met een persoonlijk gesprek, waarin we jouw wensen bespreken en de mogelijkheden verkennen die daarop aansluiten. Gebaseerd op dit gesprek bieden we advies op maat aan. Vervolgens plannen we een persoonlijk bezoek om de details te bespreken, waarna de definitieve bestelling geplaatst kan worden. Droomwoning op maat neemt daarna de verantwoordelijkheid voor de bouw, levering en plaatsing van jouw woning, zodat je in alle comfort kunt wonen.

De voordelen van flexwoningen

  Snelle bouw

  Flexwoningen worden aanzienlijk sneller gebouwd dan reguliere woningen, waardoor je in no-time in je nieuwe thuis kunt trekken.

  Optimale ruimtebenutting

  Dankzij de verplaatsbaarheid van flexwoningen wordt de beschikbare ruimte slim benut, waardoor je efficiënt kunt wonen.

  Volledige flexibiliteit

  Je kunt de indeling en inrichting precies naar eigen wensen aanpassen. Daarnaast zijn ze makkelijk verplaatsbaar, wat extra flexibiliteit biedt.

  Maatwerk in elke zin

  Bij Droomwoning op maat denken we graag met je mee over je wensen en de mogelijkheden. Zo creëren we een thuisgevoel dat direct aansluit bij jouw behoeften.

Flexwonen stimuleringsinitiatieven

Overheidsinitiatieven: De overheid moedigt steeds meer flexwonen aan als een waardevolle aanvulling op de bestaande woningvoorraad. Hierdoor kunnen we de woningvoorraad vergroten en locaties die normaal niet voor wonen bestemd zijn, effectief benutten. De vraag naar flexwoningen neemt daardoor aanzienlijk toe.

Unieke Woonwensen: Bij Droomwoning op maat begrijpen we dat individuele wensen variëren. Daarom bieden we de mogelijkheid van maatwerk aan, zodat jouw flexwoning perfect aansluit bij jouw unieke behoeften.

Meer weten?

Brochure aanvragen

Nieuwsgierig naar de uitgebreide mogelijkheden bij Droomwoning op Maat? Of ben je op zoek naar meer informatie? Wij begrijpen dat ieders wensen uniek zijn. Daarom bieden wij volledig op maat gemaakte woningen aan, afgestemd op jouw behoeften.

Hier sturen we de brochure naartoe
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
 
 
 
logo
 
 • Woning op maat
 • Persoonlijk advies
 • Volledig in te richten naar eigen voorkeur