Droomwoning op maat
Recreatiewoning kopen

Jouw woning, jouw droom, door ons gemaakt

 • Volledig op maat
 • Begeleiding van A tot Z
 • Veelzijdig aanbod
 • Jarenlange ervaring

Droomwoningen op maat: jouw perfecte verblijf

Bij Droomwoning op maat streven we ernaar om comfortabele en stijlvolle woningen aan te bieden die garant staan voor een ontspannen en plezierig verblijf. Of je nu op zoek bent naar een specifiek woningtype of de voorkeur geeft aan een unieke woning die volledig op maat gemaakt wordt, onze uitgebreide collectie biedt diverse opties die aan jouw behoeften voldoen.

We begrijpen dat iedere persoon en situatie uniek is. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden aan, zoals mantelzorgwoningen voor zorgbehoevenden, tiny houses voor een minimalistische levensstijl, noodwoningen als tijdelijke oplossing, flexibele woningen, recreatiewoningen voor vakantieplezier, veelzijdige flexwoningen en studentenwoningen voor studerende jongeren. De woningen kunnen gebruikt worden voor permanente bewoning

Met zorg en vakmanschap bouwen we bij Droomwoning op maat een uitgebreide collectie hoogwaardige woningen. Of je nu verlangt naar een volledig op maat gemaakte woning met elk detail naar jouw wens, of snel wilt genieten van een nieuwe thuis met onze kant-en-klare opties, wij staan voor je klaar. Naast de mogelijkheid om een woning helemaal op maat te laten maken, hebben we ook diverse woningen direct uit voorraad leverbaar. Deze zijn direct klaar om in te trekken, zonder dat je concessies hoeft te doen aan comfort en stijl!

Houd er rekening mee dat onze woningen volledig op maat worden gemaakt, waardoor je geen prijzen op onze website of in de brochure zult vinden.

Vergunningaanvragen en bouwadvies

Voor vragen met betrekking tot vergunningaanvragen of bouwadvies kun je contact opnemen met onze expert, Stefan Konings. Stefan staat klaar om je te begeleiden en te adviseren bij alle aspecten van het vergunningsproces en bouwgerelateerde zaken. Neem contact op met Stefan Konings.

Een aantal van onze woonoplossingen

100% maatwerk!

Ons doel is om op maat gemaakte woningen van de hoogste kwaliteit te leveren. Ze worden met zorg en vakmanschap gebouwd, waarbij elk detail de nodige aandacht krijgt. Bovendien presenteren we een breed scala aan stijlen om aan jouw persoonlijke voorkeuren te voldoen. Zo kunnen we voor iedereen een perfecte oplossing bieden.

Onze werkwijze

Het selecteren en bouwen van je ideale woning is een cruciale stap. Bij elke stap van het proces staan wij aan jouw zijde, van het initiële adviesgesprek tot de voltooiing van jouw droomvakantiehuis. Onze ervaren experts zijn beschikbaar om jouw wensen en eisen te bespreken en je te voorzien van deskundig advies.

  Een persoonlijk gesprek
  Advies op maat
  Persoonlijk bezoek
  Presentatie en bestelling
  Bouw van je droomwoning
  Levering en plaatsing
 
 

Energieslimme opties voor jouw droomwoning

In de hedendaagse wereld is duurzaamheid en energie-efficiëntie onmisbaar. Bij ons heb je diverse keuzes om je woning energieneutraal te maken. Denk aan zonnepanelen, hybride boilers, infraroodpanelen, warmtepompen, airconditioners en extra isolatie. Ontdek met onze technisch specialist de mogelijkheden en vind samen de ideale energieoplossingen voor jouw ideale woning.

Zou je het fijn vinden als we contact met je opnemen?

Laat dan je telefoonnummer achter, zodat we je persoonlijk kunnen bellen om meer informatie te delen

Brochure aanvragen

Nieuwsgierig naar de uitgebreide mogelijkheden bij Droomwoning op Maat? Of ben je op zoek naar meer informatie? Wij begrijpen dat ieders wensen uniek zijn. Daarom bieden wij volledig op maat gemaakte woningen aan, afgestemd op jouw behoeften.

Hier sturen we de brochure naartoe
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
 
 
 
logo
 
 • Woning op maat
 • Persoonlijk advies
 • Volledig in te richten naar eigen voorkeur