Droomwoning op maat
Tiny House

Tiny House

 • Op maat gemaakt door experts
 • Persoonlijke wensen
 • Begeleiding van a tot z

Een tiny house laten bouwen

Een tiny house bouwen is vooral interessant voor mensen die streven naar een minimalistische en duurzame levensstijl. Bij Droomwoning op maat bieden we ook deze mogelijkheid! We voorzien diverse opties om jouw woning energieneutraal te maken, zoals zonnepanelen, hybride boilers, infraroodpanelen, warmtepompen, airconditioners en extra isolatie. In jouw tiny house ervaar je bewust en geniet je volop. Het pluspunt van Droomwoning op maat? Jouw eigen tiny house op maat gemaakt, van begin tot eind begeleid door ons team.

Een sfeerimpressie van Droomwoning op maat

Wat bedoelen wij met tiny house?

Kies je voor het bouwen van een tiny house met ons, dan kies je voor een compacte en volledig functionele woning die is afgestemd op essentiële behoeften. Onze tiny houses hebben meestal een woonoppervlak van minder dan 37m2 en bieden doorgaans ruimte aan maximaal 4 personen. Elk plekje wordt optimaal benut, met slimme opbergruimtes en ruimtebesparende oplossingen. Deze tiny houses omvatten een slaapkamer, keuken, badkamer en zitgedeelte. Het ontwerp en de inrichting zijn volledig naar eigen wens vorm te geven.

In het kort:

 • Duurzame opties
 • Maximaal 4 personen
 • Voorzien van basisbehoeften
 • Begeleiding door experts

Bekijk al onze woningen

Het proces van Droomwoning op maat

Jij hebt hoge verwachtingen van jouw toekomstige tiny house en je wilt dat deze volledig aan je eigen wensen voldoet. Het is een significante investering en daarom zijn wij er om je door het gehele proces te leiden en jouw tiny house op maat te bouwen. Of je nu kiest voor duurzame opties of een unieke indeling wilt, bij ons is alles mogelijk! Als je ervoor kiest om een tiny house door ons te laten bouwen, doorloop je de volgende stappen:

  Persoonlijk gesprek
  Advies op maat
  Persoonlijk bezoek
  Presentatie en bestelling
  Bouw van je tiny house
  Levering en plaatsing
 

Brochure aanvragen

Nieuwsgierig naar de uitgebreide mogelijkheden bij Droomwoning op Maat? Of ben je op zoek naar meer informatie? Wij begrijpen dat ieders wensen uniek zijn. Daarom bieden wij volledig op maat gemaakte woningen aan, afgestemd op jouw behoeften.

Hier sturen we de brochure naartoe
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
 
 
 
logo
 
 • Woning op maat
 • Persoonlijk advies
 • Volledig in te richten naar eigen voorkeur