Droomwoning op maat
Mantelzorg / Recreatie Woning

Luxe chalet kopen

 • Jouw droomwoning op maat
 • Begeleiding van A tot Z
 • Jarenlange ervaring

Luxe chalet op maat kopen

Bij Droomwoning op maat bieden wij prefab luxe chalets op maat aan. Steeds meer mensen kiezen voor dit type woning, dat ook kan fungeren als mantelzorgwoning. Wij vinden het daarom dan ook belangrijk dat het wooncomfort en de kwaliteit van een luxe chalet hoog is. Er wordt dan ook altijd gekeken wat wooncomfort en thuisvoelen voor u betekent. Onder andere op basis hiervan kunnen wij een ontwerp maken.

Wist je ook dat wonen in een chalet (vaak) goedkoper is dan wonen in een huis. Zo betaal je bijvoorbeeld voor een chaletverzekering in algemene zin minder dan een woonverzekering. De aanschaf van een woning op maat vergt natuurlijk enige inspanning. Droomwoning op maat begeleidt jou daarom van A tot Z met de aanschaf van jouw eigen luxe chalet.

Ontdek Droomwoning op maat

Energieneutrale chalets

Duurzaamheid wordt in de tijd waarin we leven steeds belangrijker. Zo wordt er tijdens de bouw gewerkt met zoveel mogelijk duurzame materialen. Wij proberen niet alleen mee te denken met jouw maximale wooncomfort, maar ook met de verschillende energieneutrale opties. Hierbij kan gedacht worden aan extra isolatie, zonnepanelen, infraroodpanelen, warmtepompen, airconditioners en hybride boilers. Buiten dat je een geweldige nieuwe woning hebt, verminder je ook jouw ecologische voetafdruk!

Luxe voorzieningen

De chalets zijn allemaal voorzien van luxe voorzieningen zoals een moderne keuken met een koelkast, gasfornuis en een afzuigkap. Verder is er een badkamer, ruime woonkamer en zijn de ruimtes ingericht met voldoende kastruimte. Daarnaast is er isolerend dubbel glas zodat je niet alleen een moderne uitstraling hebt, maar dat je er ook in de wintermaanden lekker warm bij zit. Hierdoor ook geschikt voor permanente bewoning!

Voordelen luxe chalet bij Droomwoning op maat

 • Begeleiding door experts
 • Energieneutrale opties
 • Maatwerk
 • Luxe voorzieningen
 • Isolerend dubbel glas
 • Levering én plaatsing

Maatwerk voor luxe chalets

Iedereen wil zich zo snel mogelijk thuis voelen wanneer de eerste stap in hun nieuwe woning wordt gezet. Doordat de woningen op maat kunnen worden gemaakt kan je de chalet naar eigen wens laten bouwen voorzien van de benodigde luxe. 

Om dit gevoel van thuis voelen zo snel mogelijk te creëren hebben we een duidelijk proces ingericht. 

  Een persoonlijk gesprek
  Advies op maat
  Persoonlijk bezoek
  Presentatie en bestelling
  Bouw van je droomwoning
  Levering en plaatsing

Droomwoning op maat

Bij Droomwoning op maat proberen wij alle woningen te voorzien van de hoeveelheid comfort en luxe die u zelf wilt. Onze chalets zijn hier uitermate geschikt voor. Doordat wij samenwerkingen hebben met de beste aannemers kunnen wij flexibel werken en korte levertijden hanteren. Door de korte lijntjes in de gehele organisatie kunnen wij altijd schakelen. Uiteindelijk draait alles bij ons om tevredenheid. Een woning is namelijk meer dan alleen een huis.

Brochure aanvragen

Nieuwsgierig naar de uitgebreide mogelijkheden bij Droomwoning op Maat? Of ben je op zoek naar meer informatie? Wij begrijpen dat ieders wensen uniek zijn. Daarom bieden wij volledig op maat gemaakte woningen aan, afgestemd op jouw behoeften.

Hier sturen we de brochure naartoe
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
 
 
 
logo
 
 • Woning op maat
 • Persoonlijk advies
 • Volledig in te richten naar eigen voorkeur