Droomwoning op maat
Droomwoning op maat

Verisure Alarmsysteem

Altijd veilig en gezond met Verisure en Droomwoning op maat

Verisure Alarm systemen en Droomwoning op maat werken aan uw veiligheid en gezondheid. Door de krachten te bundelen geniet u veilig van uw droomwoning.

Droomwoning op maat heeft voor mantelzorgwoningen en recreatiewoningen een aangepaste beveiliging verzorgd om meer woonplezier te beleven, gericht op uw veiligheid en gezondheid. Zo kunt u in geval van nood met 1 druk op een bijgeleverde knop direct de hulp inroepen welke op dat moment nodig is. Met een extra binnencamera kan Verisure de melding verifiëren en binnen enkele seconden, afhankelijk van de calamiteit, de juiste hulpdiensten aansturen.

Ook is het prettig voor de mensen die bezorgd zijn, u te kunnen bijstaan door indien gewenst mee te kijken hoe het met u gaat. Dit geeft meer rust en veilligheid voor u en uw naasten. Deze extra toevoeging wordt door Droomwoning op maat aangeboden als extra service op het ruime pakket aan bijzonderheden.

Verisure X Droomwoning op maat

Brochure aanvragen

Nieuwsgierig naar de uitgebreide mogelijkheden bij Droomwoning op Maat? Of ben je op zoek naar meer informatie? Wij begrijpen dat ieders wensen uniek zijn. Daarom bieden wij volledig op maat gemaakte woningen aan, afgestemd op jouw behoeften.

Hier sturen we de brochure naartoe
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
 
 
 
logo
 
  • Woning op maat
  • Persoonlijk advies
  • Volledig in te richten naar eigen voorkeur