Droomwoning op maat
Studentenwoning kopen

Een studentenwoning kopen

 • Aangepast aan de behoeften van studenten
 • Persoonlijke begeleiding
 • Expertise en jarenlange ervaring

Ontdek de aantrekkelijke voordelen van studentenwoningen

Ontdek de voordelen van een studentenwoning

Gaat je kind binnenkort studeren en lijkt het je interessant om te investeren in een studentenwoning? Of ben je op zoek naar een rendabele vastgoedinvestering met stabiele huurinkomsten? Het kopen en investeren in studentenwoningen biedt een interessante mogelijkheid voor vastgoedbeleggers. Studentenwoningen zijn populair vanwege de constante vraag naar betaalbare huisvesting voor studenten. Het verhuren van studentenwoningen kan een stabiele bron van inkomsten zijn, omdat de vraag naar studentenhuisvesting meestal hoog blijft, ongeacht economische schommelingen. Wij begeleiden je van A tot Z bij de bouw van jouw ideale studentenwoning!

De ideale studentenwoning op maat

Bij Droomwoning op maat begrijpen we dat elke woning andere eisen heeft. Voor studentenwoningen is het bijvoorbeeld belangrijk dat er voldoende ruimte is en er faciliteiten zijn om te studeren, slapen, ontspannen en sociale activiteiten te ondernemen. Ook besteden we aandacht aan elk detail van veiligheid, inclusief elektrische bedrading, goede verlichting, brandveiligheid en stevige sloten op deuren en ramen. Met de groeiende aandacht voor duurzaamheid streven we ernaar dat onze studentenwoningen energie efficiënt zijn. We bieden verschillende opties, zoals zonnepanelen, hybride boilers, infraroodpanelen, warmtepompen, airconditioners en extra isolatie. Onze woningen worden met vakmanschap gebouwd.

Onze werkwijze:

 • 1. Verkenningsgesprek
 • 2. Inventarisatie van de wensen
 • 3. Eerste ontwerp
 • 4. Start van bouwproces
 • 5. Tussentijdse bezichtiging
 • 6. Levering en aansluiting

Een greep uit de voordelen

  Potentiële waardestijging

  Als je investeert in een studentenwoning op een goede locatie, is er kans op waardestijging van het vastgoed. Vooral als de vraag naar huisvesting in de omgeving blijft groeien.

  Potentiële hogere huurinkomsten

  De vraag naar studentenhuisvesting maakt het mogelijk om hogere huurprijzen te vragen. Vaak worden kamers individueel verhuurd, waardoor de totale huurinkomsten kunnen worden verhoogd in vergelijking met het verhuren van een volledig pand aan één huurder.

  Hoge bezettingsgraad

  Er is doorgaans een constante vraag naar studentenhuisvesting, wat resulteert in een hoge bezettingsgraad. Studenten blijven meestal gedurende meerdere jaren in dezelfde stad studeren, waardoor de kans op leegstand kleiner is.

  Groeiende doelgroep

  Het aantal studenten blijft wereldwijd toenemen, wat zorgt voor een groeiende vraag naar studentenhuisvesting. Dit maakt investeren in studentenwoningen een aantrekkelijke langetermijninvestering.

  Stabiele markt

  De vraag naar studentenhuisvesting is vaak minder gevoelig voor economische schommelingen. Zelfs tijdens economische recessies blijft de behoefte aan betaalbare huisvesting voor studenten bestaan.

Brochure aanvragen

Nieuwsgierig naar de uitgebreide mogelijkheden bij Droomwoning op Maat? Of ben je op zoek naar meer informatie? Wij begrijpen dat ieders wensen uniek zijn. Daarom bieden wij volledig op maat gemaakte woningen aan, afgestemd op jouw behoeften.

Hier sturen we de brochure naartoe
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
 
 
 
logo
 
 • Woning op maat
 • Persoonlijk advies
 • Volledig in te richten naar eigen voorkeur